Vergunningen en Lidmaatschap

Vergunningen en Lidmaatschap.

Check op de tab "Wat voor vispas heb ik nodig ? " welke vergunning en welk lidmaatschap U nodig heeft.

Om in al onze wateren te mogen vissen dient U lid te zijn van H.V. Vlissingen aangezien niet alle  wateren zijn ingegeven in de Landelijke lijst van viswateren.
Voor de wateren die wel zijn opgenomen in de Landelijke lijst van Viswateren is geldige VISpas vereist welke is uitgegeven door Sportvisserij Nederland.

1. JEUGDPAS (met 1 hengel 13 jaar of jonger ook onderbegeleiding) inclusief lidmaatschap: GRATIS.

2. JeugdVISpas (met 2 hengels 13 jaar of jonger) inclusief lidmaatschap: € 15.25.

3. VISpas (met 2 hengels 14 jaar of ouder binnenwateren en kustwateren) inclusief lidmaatschap: € 36,50 (2018)
    Voor 2019 zal deze € 37,50 gaan kosten.

4. zeeVISpas (met 2 hengels 14 jaar of ouder kustwateren) inclusief lidmaatschap: 27,00 (2018)
    Deze pas komt voor 2018 te vervallen !

Als nieuw lid betaald U eenmalig  € 5,00 administratiekosten.

Met ingang van 2019 geldt:
Bij de 1ste betalingsherinering wordt € 2,50 in rekening gebracht;
Bij de 2de betalingsherinnering wordt € 5,00 in rekening gebracht,
Bij contante betalingen wordt ten aller tijde € 5,00 administratie kosten gerekend.

Opzegging van uw lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 oktober bij de ledenadministratie bekend te zijn.
Een Vispas is geldig van 1 januari tot en met 31 december, dit geldt dus ook voor het lidmaatschap!

LET OP !!! MET DE KLEINE VISPAS KUNT U NIET IN DE VERENIGINGSWATEREN TERECHT !!!!

Deze vergunningen kunt U aanvragen bij:

Verkooppunt:                                                       Online:

Hengelsport Jan-Peter                                                       Zie VISPAS
Coosje Buskenstraat 200
4381 LW Vlissingen