Vergunningen en Lidmaatschap

Vergunningen en Lidmaatschap.

Om in al onze wateren te mogen vissen dient U lid te zijn van H.V. Vlissingen aangezien niet alle  wateren zijn ingegeven in de Landelijke lijst van viswateren.
Voor de wateren die wel zijn opgenomen in de Landelijke lijst van Viswateren is geldige VISpas vereist welke is uitgegeven door Sportvisserij Nederland.

1. JEUGDPAS
    met 1 hengel, 13 jaar of jonger, met / zonder begeleiding, alleen in verenigingswateren en exclusief                            wedstrijddeelname,inclusief lidmaatschap: GRATIS.

2. JeugdVISpas
    met 2 hengels 13 jaar of jonger, in alle verenigingswateren en landelijk ingebrachte wateren, mogelijkheid tot              wedstrijddeelname,  inclusief lidmaatschap: € 15.25.

3. VISpas
    met 2 hengels 14 jaar of ouder, in alle verenigingswateren en landelijk ingebrachte wateren, mogelijkheid tot                wedstrijddeelname, inclusief lidmaatschap: € 37,50.

Als nieuw lid betaald U eenmalig  € 5,00 administratiekosten.

Met ingang van 2019 geldt:
Bij de 1ste betalingsherinnering wordt € 2,50 in rekening gebracht;
Bij de 2de betalingsherinnering wordt € 5,00 in rekening gebracht,
Bij contante betalingen wordt ten aller tijde € 5,00 administratie kosten gerekend.

Opzegging van uw lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 oktober bij de ledenadministratie bekend te zijn.
Een Vispas is geldig van 1 januari tot en met 31 december, dit geldt dus ook voor het lidmaatschap!

LET OP !!! MET DE KLEINE VISPAS KUNT U NIET IN DE VERENIGINGSWATEREN TERECHT !!!!

Deze vergunningen kunt U aanvragen bij:

Verkooppunt:                                                       Online:

Hengelsport Jan-Peter                                                        Zie VISPAS
Coosje Buskenstraat 200                                                    Jeugdpas online op deze site
4381 LW Vlissingen