Sluitingsdatum inschrijven ZOET 8

Vrijdag, 29 oktober 2021

Vlissingen Sloeplas

Inschrijven voor ZOET 8 kan tot en met 29-010-2021 voor 10:00 uur 's ochtends.

Iedereen die lid is van H.V. Vlissingen, die in het bezit is van een VISpas, mag aan deze competitie deelnemen.

Hierbij wordt de regel gehanteerd van maximaal 30 personen / vol is vol.

Het inschrijven voor een wedstrijd kan uitsluitend individueel bij het wedstrijdsecretariaat.
Geef uw deelname aan de desbetreffende wedstrijd vóór de uiterste inschrijfdatum door (deze datum staat op de wedstrijdkalender vermeld).
Doe dit op een van de volgende manieren:
Telefonisch op 06 – 13 21 75 08 (app toegestaan).
E-mail via info@hvvlissingen.nl
Vermeld duidelijk de competitie het wedstrijdnummer en de wedstrijd datum !!!

te late inschrijvingen worden niet meer toegevoegd.
inschrijvingen onder voorbehoud worden niet meer aangenomen.

Men kan op voorhand aangeven aan welke wedstrijden men wilt deelnemen.
Bij voorinschrijving dient men voor deze wedstrijden meteen het inschrijfgeld te voldoen.

Na het inschrijven voor een wedstrijd, dient men het inschrijfgeld a € 3.50 per bank te voldoen.
Dit op rekeningnummer NL 83 INGB 00 01 66 78 96 t.n.v. Hengelsport Vereniging Vlissingen o.v.v. naam, wedstrijddatum en competitie.
Het inschrijfgeld dient 3 dagen voor de wedstrijddata te zijn bijgeschreven op de rekening van de vereniging.

Bij te laat ontvangen of het niet voldoen van de betaling komt uw inschrijving te vervallen.
Toezegging van een betaling word niet aangenomen.

Inschrijvingen die betaald zijn, maar om welke redenen dan ook niet aanwezig zijn, hebben geen recht van restitutie van het inschrijfgeld.
Het betaalde inschrijfgeld word NIET doorgeschoven naar de wedstrijd waar men zich daarna voor inschrijft !
Restitutie van het inschrijfgeld, om welke redenen dan ook, is in geen geval mogelijk.

Men kan op voorhand aangeven aan welke wedstrijden men wilt deelnemen.
Hier geld tevens, dat restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk is.