Bewogen jaar 31-12-2017

2017 zit er weer op...deze keer is het jaar niet voorbij gevlogen.
Wel in veel opzichten een bewogen jaar...voor mij persoonlijk...maar ook voor H.V. Vlissingen en een aantal van haar leden.
Wat vaak gepaard gaat met veel emotie...boosheid...schrik en verdriet.
Hopelijk komt alles voor iedereen weer goed...positief denken.

Het bestuur en de wedstrijdcommissies zout en zoet zijn keihard aan het werk om van het nieuwe hengelsport jaar...2018...een succes te maken.
Om dit alles in goede banen te leiden...maakt het bestuur onderling en samen met de wedstrijdcommissies zout en zoet en door middel van een enquĂȘte en vergaderingen afspraken met de leden en wedstrijdvissers.
Ondanks al de energie die H.V. Vlissingen er in steekt...om het iedereen naar de zin te maken...zal dit helaas nooit voor iedereen lukken.
Het blijft natuurlijk wel allemaal vrijwilligers werk...en als je ziet hoeveel uur er vaak inzit.

Door al het werk van deze mensen staat H.V. Vlissingen weer op een stevige fundatie en is aan de weg omhoog begonnen.
Hierdoor kunnen vele hengelsport liefhebbers hun geliefde hobby uitoefenen.
Hopelijk zet deze positieve tred zich voort...en word het voor iedereen en H.V. Vlissingen een mooi hengelsportjaar.

Iedereen bedankt voor al het werk...en een gezond en gelukkig 2018.