Vergunningen en Lidmaatschap

Vergunningen en Lidmaatschap.

Check op de tab "Wat voor vispas heb ik nodig ? " welke vergunning en welk lidmaatschap U nodig heeft.

Om in onze wateren te mogen vissen dient U lid te zijn van H.V. Vlissingen aangezien onze wateren niet zijn ingegeven in de Landelijke lijst van viswateren.

1. JEUGDPAS (met 1 hengel 13 jaar of jonger ook onderbegeleiding) inclusief lidmaatschap: GRATIS.
2. JeugdVISpas (met 2 hengels 13 jaar of jonger) inclusief lidmaatschap: € 15.25.
3. VISpas (met 2 hengels 14 jaar of ouder binnenwateren en kustwateren) inclusief lidmaatschap: € 36,50.
4. zeeVISpas (met 2 hengels 14 jaar of ouder kustwateren) inclusief lidmaatschap: 27,00.

Als nieuw lid betaald U eenmalig  € 5,00 administratiekosten.

Opzegging van uw lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 oktober bij de ledenadministratie bekend te zijn.

LET OP !!! MET DE KLEINE VISPAS KUNT U NIET IN DE VERENIGINGSWATEREN TERECHT !!!!

Deze vergunningen kunt U aanvragen bij:

Verkooppunt:                                                       Online:

Hengelsport Jan-Peter                                                       Zie VISPAS
Coosje Buskenstraat 200
4381 LW Vlissingen